Інспектори з паркування взялися за спальні райони Луцька

Інспектори з паркування взялися за спальні райони Луцька

У Луцьку розпочав роботу ще один інспектор з паркування для боротьби з порушниками правил зупинки та стоянки авто.

Звати інспектора Володимир Майко. Він пройшов навчання та здобув спеціальні навики для вказаної роботи та покладених на нього функцій, – запевняють у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Новий інспектор працює з 11 червня. У нього – сертифікований планшет, портативний принтер для друку повідомлень та постанов, лазерний світловіддалемір, нагрудна камера та POS-термінал, за допомогою якого можна відразу оплатити стягнення.

У четвер, 13 червня інспектори розпочали роботу в «спальних» районах міста, на вулицях Кравчука, Бенделіані, бульварі Дружби Народів па проспекті Соборності.

До кінця місяця планується підготувати ще 5 інспекторів з паркування, щоб охопити більшу частину міста.

Розробляються маршрути для роботи таких осіб.

Інспектори з паркування наділені повноваженнями щодо контролю за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів шляхом здійснення фото та відеофіксації порушень і винесенням повідомлень та постанов у справах про адміністративні правопорушення, навіть без присутності водія.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Дякую тим, хто перераховує навіть 1 гривню»: волинянка продовжує боротись з раком 4 стадії
Наступна новина У волинському «Голосі» вже думають про списки кандидатів на місцеві вибори
Останні новини
Схожі новини