Джазовий фестиваль та етношопінг: що цікавить туристів у Луцьку

Джазовий фестиваль та етношопінг: що цікавить туристів у Луцьку

У Луцьку відбулася презентація маркетингового дослідження туристичної привабливості міста.

Про це говорили у четвер, 15 березня, у конференц-залі ЦНАПу. 

Дослідження провела соціологічна агенція «ФАМА», а її директорка Мар’яна Малачівська- Данчак підвела підсумки дослідження.

«Луцьким туристам подобається те, що тут немає такої великої кількості людей, як у Львові. Багато опитаних говорили про безпеку. Їм комфортно, адже в будь-який час доби можна прогулятися з друзями, сім’єю або індивідуально. Наші гості задоволені гостинністю мешканців», – розповіла Мар’яна Малачівська- Данчак.

Також вона відзначила, що багатьох туристів зацікавлює джазовий фестиваль, культурні події, виставки, змагання, байкерські зльоти, звичайний відпочинок, етношопінг, розважальні центри і, звісно, замок Любарта та будинок Голованя.

Вона зазначила, що туристи нарікають на те, що не вистачає інформації, чому ж варто відвідати Луцьк.

Мар’яна Малачівська-Данчак запропонувала ввести єдиний квиток, який дозволить рухатися кількома виставковими залами Луцького замку. Адже туристи нарікають на незручність та дискомфорт.

«Вони відзначають те, що бракує якихось атракцій, засобів для проведення дозвілля, виставок. Тобто не завжди знають, де подіти себе і дітей», – розповідає директорка агенції.

Також вона повідомила, що туристи хочуть певної ідентифікації міста Луцька. Власне, вони хочуть селфі-зону.

«Гості міста говорили про час роботи закладів. Коли вранці вони приїжджають, то заклади працюють достатньо пізно. Вони кажуть про 12 годину. Деякі згадували про МакДональс, адже вони знають, що в будь-якому великому місті, він є», – каже Мар’яна Малачівська- Данчак.

Директорка відзначила, що туристи хочуть почути якісь цікаві та привабливі історії міста.

На презентації зачепили й тему авторської кухні.

«Опитані кажуть, що піца – це нецікавий варіант. Турист хоче екзотики, хоче того, що можна спробувати лише у Луцьку», – каже директорка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні новий омбудсмен
Наступна новина 16 березня у Луцьку - ювілейний концерт гурту «Тінь сонця»
Останні новини
Схожі новини