Є покращення: лучанину, який зламав шию, необхідні кошти на реабілітацію

Є покращення: лучанину, який зламав шию, необхідні кошти на реабілітацію
Богдан Поперечний. Джерело фото: архів Наталі Охремчук

Лучанин Богдан Поперечний, який під час відпочинку зламав хребет у ділянці шиї, потребує коштів для реабілітації.

Про це «Першому» розповіла сестра потерпілого Наталія Охремчук.

Наразі чоловік перебуває у реабілітаційному центрі «Агапе» у селі Боратин Луцького району, однак вже за два тижні його очікує переїзд у Львівську область. Богдан перебуватиме у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у місті Винники.

Перебування в «Агапе» щоденно обходиться у понад тисячу гривень, а попереду – місяці реабілітації, тож сказати, скільки коштів необхідно в цілому, неможливо.

«Скільки будемо у Львові, ми не знаємо. Все залежить від того, як там відбуватиметься реабілітація, які там будуть лікарі, як змінюватиметься стан Богдана», – розповідає Наталія Охремчук. За її словами, симптоми спінального шоку поступово зменшуються, у брата вже розігнулися пальці на правій руці.

Богдан Поперечний на реабілітації

«Моральний стан Богдана покращується, він тримається. Вже не так важко йому займатись, вже не так часто падає тиск, але все одно важко, тому що його вночі потрібно постійно будити, щоб кожні дві години перевертати, аби не було пролежнів. Температура зараз не піднімається, є покращення», – додає жінка.

З Богданом Поперечним постійно перебуває дружина Ольга Поперечна. Вона встигає доглядати і за чоловіком, і за двома дітьми. Додому приїжджає лише на вихідні, щоб зробити якісь господарські справи, приготувати консервацію на зиму тощо. Наталія Охремчук каже, що Ольга добре тримається, дуже турботлива.

Обидві жінки вдячні усім, хто допомагає їхній родині і надсилає кошти.

Перерахувати кошти можна на картку ПриватБанку 5168 7573 3151 4267 (Охремчук Наталія Геннадіївна).

Богдан з дітьми до травми
Богдан у реабілітаційному центрі «Агапе»

Нагадаємо, 2 червня Богдан Поперечний відпочивав у Бололюбах під Луцьком. Після невдалого стрибка у воду травмував шию. У Луцькій міській клінічній лікарні його прооперували.  

Читайте також: Пішло понад 140 тисяч: лучанину, який зламав шию, необхідна допомога

Текст: Наталя Хвесик (Перший)

Фото: з архіву Наталії ОХРЕМЧУК


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дощ та гроза: якою буде погода у Луцьку та області 24 липня
Наступна новина Патрульна поліція Волині особливо уважно стежитиме за пасажирськими перевезеннями
Останні новини
Схожі новини