Пішло понад 140 тисяч: лучанину, який зламав шию, необхідна допомога

Пішло понад 140 тисяч: лучанину, який зламав шию, необхідна допомога
Богдан Поперечний. Джерело фото: архів Наталі Охремчук

Лучанину Богдану Поперечному, який вже два тижні перебуває на реабілітації після важкої травми хребта, необхідна фінансова підтримка.

Про це «Першому» розповіла сестра потерпілого Наталія Охремчук.

Наразі чоловік перебуває у реабілітаційному центрі «Агапе» у селі Боратин Луцького району. Щодня на реабілітацію іде тисяча гривень. За період із моменту травмування родина витратила на лікування понад 140 тисяч гривень.

«Коштів не вистачає. Скільки могли, ми зібрали. Не думали, що стільки піде», – каже Наталія Охремчук. У серпні «Агапе» закривається на канікули, тож Богдана перевезуть у Львів, тому без допомоги інших людей сім’ї не обійтися.

Жінка розповіла, що стан Богдана покращується.

«Стан стабілізувався, але падає тиск, коли садять його на інвалідний візок, коли займається, є біль у спині. Але він піднімає руки, йому вже легше стало, але слабкість є, – ділиться Наталія. – Лікарі кажуть, що він молодець, не має пролежнів, з ним легко працювати. Хоча спочатку йому було дуже важко робити вправи».

Богдана Поперечного відвідують друзі, дехто радить звикати до інвалідного візка, проте він навідріз відмовляється сприймати цей варіант. Чоловік не може прийняти те, що не може ходити, і дуже вірить, що стане на ноги.

Коли розповідає про день, в який невдалий стрибок у ставок кардинально змінив його життя, каже, що нічого не віщувало біди, і часто запитує сам у себе, чому це сталось саме з ним.

«Розказує, що у воді перестав відчувати ноги. Гріб руками і не міг підняти голови. Зі всіх сил старався підняти голову, йому не вистачало повітря», – ділиться спогадами брата Наталія Охремчук.

Вона разом із Богданом та ще одним чоловіком до травми разом співали на весіллях та корпоративах.

 Наталія Охремчук з братом Богданом Поперечним

«Це було хобі для Богдана. Музика для нього – це все. Коли ми приїжджали до когось на весілля, він був, як живчик. Він і танцював, і підспівував, і конкурси проводив. На жодному весіллі не було такого, щоб люди сиділи, він усіх піднімав. З простого дня народження робив велике свято, – пригадує Наталя. – Дякую тим людям, які допомагали нам, які не відвернулись від нас, ніколи не подумала б, що стільки людей відгукнеться, і що стільки людей будуть нам допомагати. Надзвичайно приємно і мені, і брату, що чужі люди перераховували кошти».

До слова, на Івана Купала у селі Жабче відбудеться благодійний концерт – своєрідна подяка за підтримку Богдана.

Охочі допомогти чоловіку можуть перерахувати кошти на картку ПриватБанку 5168 7573 3151 4267 (Охремчук Наталія Геннадіївна).

Нагадаємо, 2 червня Богдан Поперечний, який родом із обласного центру, відпочивав у Бологюбах під Луцьком. Після невдалого стрибка у воду травмував хребет у ділянці шиї. У Луцькій міській клінічній лікарні його прооперували.  

Фото – з архіву сестри Наталі Охремчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині помер учасник війни на Сході
Наступна новина У Луцьку зникла 4-річна дитина, – ЗМІ. ФОТО
Останні новини
Схожі новини