Ефективні методики усунення зморшок

Ефективні методики усунення зморшок

Дрібні зморшки на обличчі можуть з’явитися досить рано. Все залежить від способу життя, того, наскільки активно жінка проявляє свої емоції. До 30 років, зазвичай, формуються тільки мімічні зморшки, а після 30 можуть проявлятися й вікові. До факторів, які впливають на появу зморшок також відносять й надто рухливу міміку людини, вікові фізіологічні зміни, неправильний режим дня, недостатній або неякісний догляд за шкірою, постійне перебування на сонці без використання спеціального захисту. Щоб знати, як правильно боротися зі зморшками, варто ознайомитися  з актуальними порадами косметолога в https://medicalaser.com.ua/blog/omolozhenie-kozhi/kak-ubrat-morschiny-pod-glazami-sovety-kosmetologov/.

Особливості професійного косметологічного догляду

В залежності від глибини зморшок та стану шкіри в якості професійного догляду спеціалістом можуть бути запропоновані: професійний масаж обличчя, маски та пілінги для зволоження та очищення шкіри, введення спеціальних препаратів в шкірні покриви (прикладом такої процедури є біоревіталізація), процедури для омолодження, які проводяться спеціальними апаратами.

Серед вказаних процедур найбільш результативними є апаратні процедури – пілінг обличчя з використанням спеціального лазера, лазерне шліфування, фотоомолодження. Якість роботи залежить не тільки від майстерності та знань косметолога, але й від того, які апарати використовуються. Кращі апарати для проведення процедур можна обрати в https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-tehnologiyam/rf-lifting/.

Найпопулярніші методи омолодження та боротьби зі зморшками:

  • Фотоомолодження – методика, основою якої є інтенсивний вплив світлового потоку. Використовується не тільки для зменшення зморшок, але й прибирання вугрів, надмірного шкірного жиру, сухості шкіри та інших проявів.
  • Лазерний пілінг або лазерне шліфування – процедура, основою якої є дія на шкіру лазерного променю. Така процедура стимулює вироблення шкірою власного еластину та колагену, регенеративні процеси. Врахувати, що лазерний пілінг дозволяє не тільки усунути зморшки чи зробити їх меншими, але використовується й при наявності рубців, слідах пігментації, при розширених порах та для вдосконалення рельєфності шкірних покривів. Також може застосовуватися, щоб зробити не такими помітними прищі, вугрі, веснянки, сітку з судин.
  • Для проведення ліфтингу обличчя можуть використовуватися різні апарати. Важливо, щоб це були сучасні прилади, які мають хорошу якість збірки. Керувати та проводити подібні процедури на сучасних апаратах – одне задоволення, оскільки їх  не складно використовувати під час процедур. Виробники продумують не тільки функціональність та практичність приладів, але й їхній дизайн, щоб вони оптимально вписувались в сучасні кабінети косметологів.

Базовий домашній догляд

Прибрати незначні зморшки можна не тільки звернувшись до професійного косметолога, але й в домашніх умовах або хоча б попередити/відтермінувати їх появу з допомогою профілактичного догляду.

Обираючи спеціальні засоби для догляду, обов’язково враховувати, для якої ділянки обличчя вони рекомендовані. Звичайний крем, сиворотка чи інші засоби догляду за обличчям, зазвичай, не використовують для нанесення на ділянку під очима. Тут потрібно підібрати спеціальні засоби для ніжної шкіри. Якщо не зреагувати на цю пораду, можна нашкодити шкірі.

Багато жінок намагаються користуватися масками та засобами, які можна знайти в домашніх умовах. При цьому не забувати, що варто підібрати й професійні засоби та косметику, які будуть актуальними для кожного окремого випадку. В залежності від потреб це може бути креми, патчі (краще обирати види з ефектом накопичення), гелі, сиворотки. Можуть стати в нагоді й спеціальні ролики-масажери, гімнастика для обличчя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Луцького району
Наступна новина Перемога буде за нами! Ясен-Красен, – боєць волинської бригади із позивним «Мазда»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні