Перемога буде за нами! Ясен-Красен, – боєць волинської бригади із позивним «Мазда»

Перемога буде за нами! Ясен-Красен, – боєць волинської бригади із позивним «Мазда»

Стрілець Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони Василь має позивний «Мазда». І аж ніяк не за любов до однієї із марок японського автопрому.

«Аби збагнути секрет походження псевдо волинського тероборонівця – уважно придивіться до розкішних брів чоловіка», – пишуть на сторінці 100-ї бригади у фейсбуці.

Василь працював будівельником і до широкомасштабного вторгнення рф не мав досвіду військової служби. Проте вже 25 лютого 2022 року він був у лавах Волинської бригади тероборони!

Вже упродовж двох місяців «Мазда» разом із побратимами успішно виконує бойові завдання на сході України. Вдома ж на Василя з нетерпінням чекає з Перемогою кохана дружина Ірина. Жінка спочатку була не в захваті від рішення чоловіка йти на війну, але швидко збагнула: відмовити не вдасться – надто міцною та непохитною є громадянська позиція її другої половинки...

– Василю, то Перемога точно буде за нами? – якомога несподіваніше запитують у нього.

– Та ж ясен-красен! По-любому! – з усмішкою на вустах впевнено відповідає «Мазда». 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ефективні методики усунення зморшок
Наступна новина Луцькі школярі зібрали гроші на апарат міостимуляції в Будинок дитини
Останні новини
Схожі новини