Екологічна акція: в місті на Волині за день зібрали 250 кілограмів батарейок. ФОТО

Екологічна акція: в місті на Волині за день зібрали 250 кілограмів батарейок. ФОТО

У Нововолинських ліцеях №2 та №4 імені Т.Г. Шевченка стартував екологічний конкурс зі збору використаних батарейок.

Про це розповіли на сторінці Нововолинської міської ради. 

Головний спеціаліст відділу проектної діяльності та інвестицій управління економічної політики Сергій Кушнірук та головна спеціалістка відділу у справах молоді та спорту Олеся Сословська провели для дітей екоурок про шкідливість батарейок та презентували кейс енергоменеджера.

Потому відбулося зважування відпрацьованих батарейок, які принесли учні та вчителі навчальних закладів. За перший день акції зібрали майже 250 кілограмів батарейок.

Екологічний конкурс триватиме протягом тижня. Участь у ньому візьмуть усі загальноосвітні заклади Нововолинської громади.

Ліцей, який назбирає найбільшу кількість використаних батарейок отримає подарунок - магнітно-маркерну дошку. Усі батарейки будуть відправлені на переробку до центру утилізації у Луцьку.

Організували екозахід відділ у справах молоді та спорту та відділ проектної діяльності та інвестицій, за підтримки Асоціації енергоефективних міст України та Угоди Мерів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заволодіння коштами і розтрата: на Волині судитимуть директорів підприємства та коледжу
Наступна новина Війна забрала життя ще одного Захисника з Луцька
Останні новини
Схожі новини