Екс-депутат Луцькради Андрій Осіпов написав роман. ФОТО

Екс-депутат Луцькради Андрій Осіпов написав роман. ФОТО

Екс-депутат Луцької міської ради, юрист, директор Одеської кіностудії Андрій Осіпов видав свій перший роман під назвою «З особливою жорстокістю»

Вже за тиждень книга з’явиться у продажу в книгарнях та інтернет-магазинах, розповів він у коментарі Першому.

Оновлено: купити книгу в інтернеті можна, перейшовши за цим посиланням. У Луцьку книгу купити можна у книгарні Волинської обласної друкарні на проспекті Волі,27

До цього Андрій Осіпов вже видав декілька книг, проте, вони стосувались роботи депутата місцевої ради. Це – перша художня книга Осіпова.

«Як каже Жванецький: ПисАть, как и пІсать, треба тоді, коли вже не можеш. Для мене це було психологічною необхідністю», – пояснив Андрій Осіпов.

Щодо жанру твору, Осіпов пояснив: «Це і детектив, і драма і соціальний роман».

ЧИТАТИ ТАКОЖ«За Луцьком не маю особливого суму, бо не розпрощався з ним назавжди», - Андрій Осіпов

Сюжет роману розгортається навколо справи про вбивство, у скоєнні якого підозрюються двоє неповнолітніх. Здійснюючи захист, адвокат Никанор Скрипник змушений зіткнутися із непорозумінням, громадським осудом, нападками журналістів, підступністю правоохоронців.

«Автор розповідає про роль і значення адвокатури, наводить цікаві факти із судової практики, на конкретному прикладі розглядає причини та наслідки дитячиї злочинності. Читачу надається можливість дізнатися, як насправді функціонує система правосуддя, про її вади та проблеми. Особливе місце в романі посідає доля матері, яка переживає ув’язнення сина», – йдеться у анотації.

ЧИТАТИ ТАКОЖЛучанин Андрій Осіпов - кандидат проекту «Нові лідери»

Довідково: Андрій Осіпов – екс-депутат Луцькради VI скликання (2010-2015 рр). У 2013 році став співзасновником громадсько-політичного руху «Сила людей». У грудні 2017 року його призначили керівником Одеської кіностудії

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» скаржиться на збитки через занижений тариф на розподіл газу
Наступна новина У Луцьку просять повернути тролейбус до Гаразджі
Останні новини
Схожі новини