Експерт спрогнозував результат війни на Донбасі

Експерт спрогнозував результат війни на Донбасі

Війна на Донбасі може закінчитися для України або капітуляцією, або перемогою над Росією, так як режим президента РФ Володимира Путіна не зацікавлений у «розрулюванні» ситуації, що склалася на сході України.

Про це зазначає  соціолог, публіцист, автор книги «Система Путіна» Ігор Ейдман, – пише УНІАН.

«Є два варіанти: капітуляція України або боротьба з Путіним до його відходу кудись (від влади, в астрал, монастир тощо). Путін не збирається нічого «розрулювати», йому потрібна Україна на колінах. Якщо в конфлікті є дві сторони і одна (Росія) не збирається зупинятися, інша (Україна) - не може зупинити конфлікт в односторонньому порядку. Вона може або піддатися, або перемогти», - вважає Эйдман.

В якості прикладу експерт запропонував представити початок Другої світової війни і напад гітлерівської Німеччини на Польщу. «Жоден геніальний дипломат, не те, що я, не зможе запропонувати нічого, що було б здатне "розрулити" ситуацію на Донбасі. Наведу приклад. Уявіть - почалася Друга світова війна, німці напали на Польщу... Як можна «розрулити» таку ситуацію? Можлива тільки капітуляція або перемога, знищення Гітлера і його армії», - підсумував він.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував можливість заморозки збройного конфлікту на Донбасі. «Це буде залежати від Києва, від того, чи буде там у влади партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс... Справи дійсно кепські... Але, незважаючи на всі проблеми, українці все одно залишаються для нас дуже близьким народом...», - сказав він.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Британії будівельник в'їхав на екскаваторі у готель, бо йому не виплатили зарплату
Наступна новина Це дуже небезпечно, - Кличко розкритикував Зеленського
Останні новини
Схожі новини