Екс-працівник Держархбудінспекції на Волині причетний до хабарницької схеми

Екс-працівник Держархбудінспекції на Волині причетний до хабарницької схеми
На хабарі затримали колишнього начальника відділу ліцензування ДАБІ України . Фото - прес-служби прокуратури Волинської області

У Києві затримали посередницю в передачі неправомірної вигоди службовим особам Державної архітектурно-будівельної інспекції України. До хабарницької схеми виявився причетним і колишній працівник Управління ДАБІ у Волинській області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області. 

Затримання посередниці – колишнього начальника відділу ліцензування ДАБІ України – відбулося 17 січня після передачі неправомірної вигоди в сумі 550 доларів США.

У ході досудового розслідування встановили, що колишній працівник Управління ДАБІ у Волинській області, за попередньою домовленістю із затриманою, з метою власного збагачення, виступаючи посередниками, вимагають та отримують неправомірну вигоду в розмірі від 800 до 1 500 доларів США від представників юридичних та фізичних осіб для подальшої передачі частини коштів службовим особам Державної архітектурно-будівельної інспекції України за позитивне вирішення питання про видачу ліцензій на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками.

Зараз тривають обшуки в оселях фігурантів та провадяться інші слідчі дії задля встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину.

По завершенню слідчих дій вирішуватиметься питання про оголошення зловмисникам про підозру у вчинені кримінальних правопорушень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохові «тріщить» психоневрологічний інтернат, у палатах мерзнуть люди
Наступна новина «Усе відбулося мирно і толерантно», – голова Камінь-Каширської РДА про рішення громади перейти у ПЦУ
Останні новини
Схожі новини