Екстремальне водіння та дрифт: в Луцькому НТУ відкрили автодром

Екстремальне водіння та дрифт: в Луцькому НТУ відкрили автодром

У Луцькому національному технічному університеті відбулося офіційне відкриття автодрому.

Проект реалізували студенти та викладачі університету після того, як ініціатива увійшла в перелік кращих на конкурсі соціально-інноваційних проектів, що проводився у ЗВО навесні 2018 року, – повідомляють у інформаційному відділі Луцького НТУ.

Зазначимо, Студентська рада Луцького НТУ спільно з ректором ЗВО Петром Савчуком, за підтримки Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» проводили конкурс підтримки соціально-інноваційних проектів у Луцькому національному технічному університеті та відокремлених структурних підрозділах. Сумарний бюджет конкурсу становив 200 тисяч гривень.

Так, проект створення автодрому став одним із найкращих і нині його вдалося успішно реалізувати завдяки спільним зусиллям студентів Луцького НТУ та технічного коледжу й викладачів.

Під час офіційного відкриття автодрому  анонсували справжній дріфт, заїзди  та майстер-класи із контраварійного водіння. На офіційне свято відкриття зони для майбутніх автомобілістів завітали близько 60 учнів різних шкіл та їхні вчителі.

В університеті  наступним етапом після створення автодрому планують запровадити курси  контраварійного кермування.

Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри автомобілів і транспортних технологій Валерій Дембіцький зазначив, що  невдовзі кафедра хоче відкрити курси із екстремального водіння.

«Це поки початок, бо є нові ідеї та задуми і звичайно, що за допомогою молоді ми цей автодром вдосконалимо. Крім того, він поділяється на дві частини: на одній з них можна вчитися їздити, а на іншій – спробувати свої сили в контраварійному водінні, дрифтові. Також ми хочемо відкрити гурток екстремального водіння», - додав викладач.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі закінчуються квартири, які коштують $15 000
Наступна новина Розтрощили вікна і двері аптеки та банкомат: у Нововолинську похуліганили невідомі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини