Електронний квиток: лучанам розповіли, хто матиме доступ до персональних даних дітей

Електронний квиток: лучанам розповіли, хто матиме доступ до персональних даних дітей
Фото ілюстративне

У міській раді Луцька пояснили, як збиратимуть та зберігатимуть персональні дані, які потрібні для видачі школярам електронних квитків.

У соціальних мережах окремі активісти порушують питання щодо збору та захисту персональних даних, які необхідні для отримання електронного квитка учнями загальноосвітніх навчальних закладів та пільгових категорій громадян, – повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Представники ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” надали усі необхідні документи щодо сертифікації обладнання, захисту мереж, зберігання інформації тощо.

Як зазначають представники міськради, всі особисті дані представників пільгової категорії громадян, учнів закладів загальної середньої освіти та їх батьків будуть надійно захищені у відповідності до вимог чинного законодавства.

Яку інформацію вноситимуть до бази даних?

Із даних, зазначених у заявах батьків, до бази даних автоматизованої системи обліку та оплати проїзду вноситимуть лише прізвище, ім’я, по батькові дитини, назву населеного пункту (без вулиці, будинку), вид та тип електронного квитка, центр видачі, дата видачі, мобільний телефон, електронну пошту, серію та номер документу-посвідчення, що надає право на пільговий проїзд.

Внесені дані не підлягають розповсюдженню, копіюванню, експорту з системи. Навіть оператор карткового центру не матиме доступу до інших дій, окрім внесення вищевказаних даних.

Заповнені заяви у картковому центрі не зберігатимуть, а передаватимуть у міську раду.

Читати також: Електронні квитки для луцьких школярів. Що потрібно знати батькам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не можна помахом руки закривати сільські лікарні», - депутат Волиньради Олег Бегаль
Наступна новина У маневицькій лікарні можуть закрити пологове відділення
Останні новини
Схожі новини