Волинські депутати розглянули регуляторний акт щодо використання природних ресурсів

Волинські депутати розглянули регуляторний акт щодо використання природних ресурсів

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у четвер, 1 лютого, депутати розглянули проект рішення "Про затвердження Порядку встановлення лімітів на використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів  природно-заповідного фонду місцевого значення Волинської області і Порядку видачі дозволів на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Волинської області".

Документ є регуляторним актом, тому він розглядався саме майновою комісією, якій сесія доручила відповідні повноваження.

Розробник проекту – управління екології та природних ресурсів ОДА. Його представник розповів про новації пропонованих Порядків. Йдеться про зменшення термінів розгляду документів до 10 днів та погодження санітарних рубок лісів з місцевими органами влади. В нових Порядках також буде затверджено бланки лімітів та дозволів на використання природних ресурсів.

Комісія підтримала проект рішення. Згідно з процедурою, він буде спрямований на розгляд Державної регуляторної служби України.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Середня зарплата в Луцьку перевалила за 7 тисяч
Наступна новина Повідомили подробиці ДТП на Волині за участю службового авто патрульних
Останні новини
Схожі новини