Фермер, через якого загинули сотні бджіл, не визнає своєї провини

Фермер, через якого загинули сотні бджіл, не визнає своєї провини

Фермер, який хімікатами обробляв ріпак, стверджує, що пасічники самі потруїли бджіл, повідомляють «Волинські новини».

Після обробітку ріпакових полів пройшло п'ять днів, а бджоли продовжують гинути. Про це на особистій сторінці у Facebook пише постраждалий пасічник Тарас Кмін.

«Після обробітку пройшло 5 днів а бджоли виносять все нових мертвих бджіл з вулика. Наскільки сильними мають бути препарати», — стверджує пасічник.

Фермер, що обробляв поля хімікатами, через які й гинуть бджоли, визнавати своєї провини не хоче, пише «Район.Турійськ». Стверджує, що пасічники самі потруїли бджіл.

«Допоможіть покарати винуватця, а то з такими темпами бджолу занесуть в Червону Книгу, а люди будуть ходити і самі запилювати рослини», — пише Тарас Кмін.

Нагадаємо, середу, 23 травня, до чергової частини Турійського відділення поліції надійшло повідомлення про загибель близько 400 сімей бджіл поблизу сіл Літин та Новий Двір Турійського району. Напередодні на полях у цьому районі проводилося оприскування культури ріпаку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянину, який протаранив «швидку», дали 2 роки умовно
Наступна новина Медики назвали кількість хворих кором на Волині
Останні новини
Схожі новини