Волинянину, який протаранив «швидку», дали 2 роки умовно

Волинянину, який протаранив «швидку», дали 2 роки умовно

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок водієві автомобіля БМВ, який у січні цього року спричинив у Ковелі резонансну аварію за участю автомобіля екстреної медичної допомоги та фури, пише «ВолиньPost»

Нагадаємо, у січні БМВ влетіло у швидку, яка поверталася з виклику, після чого «швидка» зачепила припарковану фуру. Водія швидкої так затисло в авто, що витягувати його довелося рятувальникам. Постраждав і медик, який був в салоні автівки. 

Під час судового процесу винуватець свою вину повністю визнав. За його словами, з місця події він втік у село Люблинець, де проживає, бо злякався. Нещодавно суд призначив водієві покарання: обмеження волі строком на 2 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік. Щоправда, тут же звільнив від відбування покарання у виді обмеження волі, встановивши йому іспитовий термін строком на 2 роки, якщо він протягом цього терміну не вчинить нового злочину. 

Окрім того, водія BMW сплатить 25 тисяч гривень моральної шкоди водієві "швидкої" та 20 тисяч гривень - пасажирці-медику. 

Вирок ще може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковельський сміттєвоз ледь не травмував волинянку. Подробиці
Наступна новина Фермер, через якого загинули сотні бджіл, не визнає своєї провини
Останні новини
Схожі новини