«Фіолет» пройшов кастинг на «Х-фактор». ВІДЕО

«Фіолет» пройшов кастинг на «Х-фактор». ВІДЕО

Гурт «Фіолет» в оновленому складі пройшов відбірковий тур у шоу «Х-фактор» на каналі «СТБ».

Відбувся відбір 8 вересня. 

Музиканти виконали пісню «П’яні мости». Це вже друга спроба гурту потрапити на шоу. Вона виявилась вдалою: хлопці отримали чотири «так» від суддів проекту – Андрія Данилка, Насті Каменських, Дмитра Шурова та Олега Винника.

«Зараз цю пісню якщо дати Насті (Насті Каменських – Авт.), в такому попсовому плані заспівати, вона буде хітярою», – сказав суддя Олег Винник. – Мені подобається така потужна енергетика, бомба!»

Перед виступом вокаліст гурту Сергій Мартинюк з Луцька розповів, чому попрощався із попередньою командою:

«На той момент після «Х-фактора» я вже жив більше як рік в Києві. При чому, мені доводилось розриватись на два міста. Хлопці в Луцьку все більше обживались своїми побутовими речами: діти народжуються, квартири, ремонти, автомобілі...Я розумів: далі не буде руху, не буде нічого, якщо в Києві в мене не буде команди, яка буде жити цим так, як живу цим я. Як мені давалась важко та розмова, коли я тремтячим голосом і сльози чуть на очі не стали я їм розказував: «Хлопці, я змушений з вами попрощатися, бо мушу далі рухатися». 

До слова, це вже 9-й сезон «Х-фактора».
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У США запустили систему очистки Тихого океану від пластику
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 10 вересня
Останні новини
Схожі новини