ФК «Волинь» програла перший спаринг в Туреччині. ВІДЕО

ФК «Волинь» програла перший спаринг в Туреччині. ВІДЕО

Перша гра футбольного клубу «Волинь» на турецьких зборах завершилася поразкою.

Гравці не змогли вибороти перемогу у туркменістанської команди «ШагадАм» із Туркменбаші, тож рахунок матчу завершився 1:2 не на користь волинян, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Цей спаринг тренер Віктор Богатир вирішив відіграти основним складом без замін. Рахунок відкрила «Волинь» на 19-тій хвилині.

Читати також: ФК «Волинь» підписала ще одного гравця

Як кажуть у прес-службі, суддя призначив пенальті після фолу щодо Дмитра Скоблова, яке успішно реалізував Олег Герасим’юк. Та вже під кінець тайму голкіпер Віталій Неділько пропустив два голи, один з яких – із пенальті.

Другий тайм видався дуже напруженим. У прес-службі клубу стверджують, що супротивник влаштував жорстку гру. Незважаючи на спроби гравців змінити рахунок матчу на свою користь, протягом 45-ти хвилин їм це так і не вдалося.

Попереду у «Волині» – ще три тренувальні матчі. Перший з них відбудеться 27-го лютого із данською командою «Нествед». А у наступних футбольних поєдинках супротивниками волинян стануть білоруська та польська команди.

Нагадаємо, ФК «Волинь» підбила підсумки зборів у Туреччині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через махінації на волинських шахтах держава могла втратити 50 мільйонів. ВІДЕО
Наступна новина На Волині молодий чоловік раптово помер від алкоголю
Останні новини
Схожі новини