Фонд Східна Європа запустив онлайн-курс «Основи SMM для ГО»

Фонд Східна Європа запустив онлайн-курс «Основи SMM для ГО»

Безкоштовний курс про те, як використовувати соціальні мережі для досягнення цілей вашої організації, вийшов на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Фонду Східна Європа коштом Європейського Союзу.

«Українські громадські організації потребують підтримки та розвитку різних компетенцій, щоб ефективно виконувати проєкти, розвиватися, бути сильними. Комунікація відіграє важливу роль як для реалізації поточних активностей, так і для пошуку волонтерів, залучення цільової аудиторії, адвокації корисних ініціатив, фандрейзингу. Цим курсом сподіваємося допомогти ГО досягати своїх цілей, бути дієвими», – прокоментувала Юлія Якобі, координаторка сектору громадянського суспільства Представництва ЄС в Україні.

Курс містить 11 лекцій. Ведучий – експерт з комунікацій, бренд-стратег Андрій Шевчук. Він розкаже про особливості різних соцмереж та месенджерів, просування ініціатив, проведення подій, звітування тощо. Розповість, які обов’язкові кроки слід зробити, щоб присутність у соцмережах сприяла ефективній роботі вашої організації.

«У Фонді комунікації – як одній із функцій управління – ми надаємо важливу роль. Завдяки якісній комунікації, зокрема й у соціальних мережах, можна шукати партнерства, розбудовувати свій публічний образ, бути помітними та масштабувати власні корисні проєкти. Цей курс має допомогти перш за все місцевим та новоствореним ГО налаштувати роботу у соцмедіа та стати сильнішими», – зазначив Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа.

Курс є безкоштовним, як і всі на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!, та уже доступний для охочих за посиланням


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Поспішав стати на ноги до народження сина», - Сергій Копищик з Волині вчиться ходити на протезах
Наступна новина Батьки загиблого Героя з Волині передали сто тисяч гривень на авто для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини