Батьки загиблого Героя з Волині передали сто тисяч гривень на авто для ЗСУ

Батьки загиблого Героя з Волині передали сто тисяч гривень на авто для ЗСУ

Батьки загиблого воїна Анатолія Гуцалюка передали кошти на автомобіль для воїнів із Зимнівської громади, які нині виборюють нашу перемогу на фронті.

Про це повідомила у фейсбуці волонтерка Юлія Кротач, – пише «Слово правди»

«Поруч зі мною батьки загиблого воїна Анатолія Гуцалюка.Це люди, які втратили найдорожче- 20 річного сина, який віддав життя за нас усіх… Ірина і Олександр Гуцалюки передали мені 100 тисяч гривень на авто, що на фото, для порятунку життів на фронті… Воно придбане для військових нашої Зимнівської територіальної громади, які зараз знаходяться у самому пеклі», – написала Юлія Кротач.

Волонтерка зазначила, що до купівлі транспортного засобу долучилися й інші небайдужі. І закликала усіх не припиняти підтримувати військових. Та шанувати пам’ять тих, хто віддав за країну життя.

«Я щиро співчуваю цій сімʼї, низько вклоняюсь і розумію, що цей біль вічний, і ми маємо у свою чергу цінувати і памʼятати воїнів небесного легіону, які заради нас віддали найдорожче – своє життя».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фонд Східна Європа запустив онлайн-курс «Основи SMM для ГО»
Наступна новина На волинській фермі «МХП-Баффало» – жнива у розпалі
Останні новини
Схожі новини