ФОПи вийшли на безстроковий протест у Києві. Планують прийти на концерт «Кварталу-95»

ФОПи вийшли на безстроковий протест у Києві. Планують прийти на концерт «Кварталу-95»

Приватні підприємці з різних міст України вийшли на Майдан Незалежності у Києві на безстрокову акцію «SaveФОП», яку називають «податковим майданом».

Про це повідомляє кореспондентка Громадського.

Мітингарі вимагають дозволити ФОПам працювати під час локдауну з 8 по 24 січня. Також вони закликають створити комісію за участі представників «SaveФоп», щоб влада радилася з ними про рішення, які стосуються підприємців.

Протестувальники планують хід до Офісу президента, де будуть вимагати «недопущення необґрунтованих обмежень локдауну, що обмежує право на працю».

«Після цього ми підемо до Палацу України, де відбувається концерт "Кварталу-95". Будемо звертатися до друзів та колег Зеленського, щоб вони вжили заходів. Вони причетні до того, що підприємці мерзнуть», — каже керівник акції протесту «SaveФОП» Сергій Доротич.

Попередня акція протесту ФОПів у центрі Києва відбулася 15 грудня. На Майдані Незалежності мітингарі хотіли поставити намети, тоді між протестувальниками та правоохоронцями сталися сутички, застосовували сльозогінний газ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двом охоронцям нічного клубу у Луцьку, які побили поліцейського, повідомили про підозру
Наступна новина Вогняр та Трилінко: у Луцьку з'явилися нові кликуни
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні