Двом охоронцям нічного клубу у Луцьку, які побили поліцейського, повідомили про підозру

Двом охоронцям нічного клубу у Луцьку, які побили поліцейського, повідомили про підозру
Фото ілюстративне

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури двом жителям Луцька, 22-річному та 28-річному охоронцям одного з нічних клубів в обласному центрі Волині, повідомлено про підозру в заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції (ч.2 ст. 345 КК України).

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Нагадаємо, увечері 19 грудня 2020 року молодики застосували силу до дільничного офіцера поліції, який здійснював контроль за дотриманням у Луцьку карантинних обмежень та зайшов у приміщення клубу, аби зафіксувати факт вчинення адміністративного правопорушення й припинити роботу закладу в заборонений час.

Затриманим одразу у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщеним в ізолятор тимчасового тримання охоронцям повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Прокурори звернулися до суду із клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією «Першого», інцидент трапився у нічному клубі «Версаль», що в розважальному центрі «Промінь».

Довідка: згідно із санкцією ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України, за умисне заподіяння працівнику поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський університет – 25-й у світовому рейтингу впливовості вишів України
Наступна новина ФОПи вийшли на безстроковий протест у Києві. Планують прийти на концерт «Кварталу-95»
Останні новини
Схожі новини