Фестиваль «Князівський бенкет» - у світлинах

Фестиваль «Князівський бенкет» - у світлинах
На фестивалі «Князівський бенкет»

Вітовт і його свита. Блазні Луцького замку. Свидригайло. Ягайло. І лицарі в обладунках… Коні. Актори в середньовічних шатах. Куди не повернися легенди та шматочки історії рідного Луцька. В обласному центрі Волині пройшов четвертий фестиваль «Князівський бенкет».

Цього разу дійство присвятили річниці визначній події – з’їзду європейських монархів, що відбувся під мурами Луцького замку 1429 року. 

Цим фестивалем Луцьк фактично закрив туристичне літо 2019-го. Повернути місто на кілька століть назад допомагали актори театру «Гармидер», бійці клубу «Айна Бере Луцьк» та численні гості. 

Дійство зібрало чимало лучан. На Замкові площі вели жваву торгівлю смаколиками, сувенірами, виробами майстрів. Тут же стояла сцена. 

А в замку проводили майстер-класи, театралізовані дійства. Гості фестивалю могли побувати на екскурсіях, лекціях про Луцьк у Середньовіччі та поринути в атмосферу минувшини. Що залюбки робили… 

РЕПОРТАЖ З ФЕСТИВАЛЮ ЧИТАТИ ТУТ

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «А середньовічне пиво будеш?». Репортаж з «Князівського бенкету» в Луцькому замку
Наступна новина У Луцькій броварні пропонують пиво за півціни
Останні новини
Схожі новини