Фотограф Борис Приходько - на фестивалі «Флюгери Львова»

Фотограф Борис Приходько - на фестивалі «Флюгери Львова»

Щорічний сезон фестивалів в Україні відкриває подія «Флюгери Львова», яка проводиться в перших числах травня.

Фестиваль проходить вже 15 років поспіль і незмінно привертає підвищену увагу громадськості. Місцем проведення заходу традиційного є головна Ратуша цього старовинного міста.

Варто відзначити, що з часів першого проведення «Флюгерів Львова» фестиваль значно наростив обороти і вже перетворився з внутрішньодержавного в міжнародний.

На даний момент у рамках заходу проводяться не тільки виступи популярних музичних колективів і сольних виконавців, а й інші культурні події. Зокрема, в цьому році гостям фестивалю пропонувалися різні літературні і театральні акції, цікаві медійні проекти і хеппенінги.

Традиційний елемент фестивалю - «Українські пробудження»: музичні виступи, в яких беруть участь культові українські рок-групи і сольні виконавці. До 2012 року незмінним учасником цього етапу фестивалю була група «Мертвий півень», але останнім часом в даному етапі беруть участь й інші культові рок-колективи.

Відмітна особливість фестивалю в тому, що на ньому вітаються виконавці дуже різних музичних жанрів. Незважаючи на те, що традиційним для «Флюгерів Львова» є джаз і етно, чітких жанрових обмежень для заходу не існує, тому цікаві виступи і події зможуть знайти люди з різними смаками.

Фестиваль «Флюгери Львова» вважається одним з найстаріших в Україні і він незмінно привертає увагу звичайних людей і відомих особистостей. У цьому році одним з гостей фестивалю став професійний київський фотограф Приходько Борис Вікторович. На даний момент він є одним з кращих фотографів столиці завдяки своєму творчому підходу та універсальності.

Зараз у портфоліо Приходька Бориса Вікторовича понад мільйон знімків на найрізноманітніші теми. При цьому, фотограф прагне постійно відвідувати різні знакові заходи, прем'єри фільмів, виставки та театральні виступи, щоб поповнити свою колекцію унікальними фотографіями.

Цікаво, що спочатку Приходько Борис Вікторович зовсім не збирався бути фотографом. Після закінчення школи він вступив до Національного університету харчових технологій в Києві і планував стати інженером-технологом.

Але, як це часто буває, в студентські роки пріоритети молодої людини змінилися, хлопець захопився фотографією і більше не бачив себе в ролі професійного інженера. Проте навчання Приходько Борис Вікторович закінчив і довго перебував у пошуках себе, поки не прийшов до думки, що фотографія, яка спочатку була всього лише захопливим хобі, може перетворитися в професійну діяльність.

Природно, для того, щоб стати професійним фотографом, одного бажання замало, і Приходьку Борису Вікторовичу довелося кілька років поєднувати роботу і навчання, щоб отримати можливість купити якісне обладнання та стати справжнім професіоналом у фотографії.

На щастя, ці зусилля окупилися, і наразі Приходько Борис Вікторович є одним з провідних столичних фотографів. У його арсеналі не лише професійні портретні фотозйомки, а й тематичні фотосесії в стилі ню, love story, а також некомерційні знімки звичайних людей.

За словами самого фотографа, фестиваль «Флюгери Львова» увійшов до числа тих подій, які допомагають йому отримувати нові враження і поповнювати свою колекцію оригінальних знімків. Фотограф зазначив, що подібні заходи завжди допомагають людям розкривати свої емоції, а йому, як професіоналу, вельми цікаво фіксувати їх на власних знімках. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцький аеродром прилетів перший літак Севастопольської бригади. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку в «Арт-кафе» можна буде відпочити під відкритим небом
Останні новини
Схожі новини