Фотографія з АТО потрапила в топ-2017 за версією The Guardian

Фотографія з АТО потрапила в топ-2017 за версією The Guardian

Світлина українського військового фотографа Сергія Варганова, яку він зробив у зоні бойових дій на Донбасі, потрапила в рейтинг 25 кращих знімків 2017 року за версією видання The Guardian.

Про це повідомляє Укрінформ.

Фотограф Сергій Варганов розповів, що знімок зроблено в жовтні 2017 року на позиціях українських військових. На фото один з військовослужбовців виконує вправи з використанням 120-мм мінометних снарядів в імпровізованому спортзалі.

Сам фотограф, за його словами, до війни жив у Донецьку. Після окупації міста російськими військами його змушували працювати на місцеві проросійські медіа.

«Вони сказали, якщо я відмовлюся, то буду змушений рити траншеї. Я втік до Маріуполя (який під контролем українського уряду) і відтоді там живу. Майже кожного тижня я їду на фронт. Раніше я працював у місцевій газеті в Донецьку і ніколи не планував стати військовим фотографом», – розповів Ваганов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-100 найкрасивіших чоловіків у відео
Наступна новина Новорічна куля в центрі Луцька обійшлася бюджету майже в 200 тисяч
Останні новини
Схожі новини