Газовики приходитимуть додому до волинян, щоб зробити інвентаризацію показників лічильників

Газовики приходитимуть додому до волинян, щоб зробити інвентаризацію показників лічильників

У травні 2021 року АТ «Волиньгаз» проведе повну інвентаризацію показників лічильників газу.

Про це повідомляє пресслужба газовиків.

Холодна та затяжна зима призвела до різкого зростання споживання газу. Це змусило багато домогосподарств шукати можливості знизити фінансове навантаження на сімейні бюджети.

Щоб привести у відповідність суми, нараховані до сплати, до реального споживання, АТ «Волиньгаз» проведе повну інвентаризацію показань лічильників газу.

Контролери підприємства здійснюватимуть фотофіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатка. Перевірка показань лічильників буде проводитись з дотриманням усіх карантинних норм. Це триватиме всього кілька секунд, тому просять споживачів надавати доступ до приладів обліку представникам АТ «Волиньгаз».

«Сьогодні у компанії АТ «Волиньгаз» працює близько 90 контролерів, а кількість споживачів природного газу в області – понад 250 тисяч. Процес інвентаризації вимагає певного часу, тому просимо волинян поставитися до цього з розумінням», – зауважив начальник відділу інспектування АТ «Волиньгаз» Андрій Боярчук.

Нагадуємо, працівники АТ «Волиньгаз» мають посвідчення із такою інформацією:

– прізвище, ім'я, по батькові працівника;
– посада;
– номер посвідчення;
– печатка підприємства;
– фото працівника.

Просять бути обережними та ретельно оглядати оригінали посвідчень. Якщо документ викликає сумніви – рекомендують уточнити, чи дійсно людина, яка прийшла до вашої оселі, є працівником АТ «Волиньгаз» за номером телефону (0332) 77 69 20.

Читати також: У 2021 році пів сотні споживачів «Волиньгазу» здійснили реконструкцію системи газопостачання

Довідково
Акціонерне товариство «Волиньгаз» – єдина на території Волинської області компанія-ліцензіат із розподілу природного газу. Клієнтами компанії є понад 250 тисяч споживачів та 4 тисячі підприємств у Волинській області

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимир-Волинській громаді школи ідуть на дистанційне навчання
Наступна новина 23 квітня в Україну надійде чергова партія вакцини AstraZeneca, – Степанов
Останні новини
Схожі новини