Гематологічне відділення обллікарні буде зачинене ще 10 днів. Одна з хворих - на вентиляції легень

Гематологічне відділення обллікарні буде зачинене ще 10 днів. Одна з хворих - на вентиляції легень
Фото ілюстративне

Згідно з приписами обласного лабораторного центру, приміщення, де розміщувалась гематологія, відкриють 8 травня.

Про це розповів «Суспільному» виконувач обов'язків директора Волинської обласної лікарні Олександр Дудар.

Гематологічне відділення обласної лікарні, у якому серед пацієнтів та медпрацівників виявили хворих на коронавірус, нині перенесли до відділення ревматології. У чотирьох палатах відділення розмістили ургентних хворих, які проходять лікування від гематологічних захворювань, розповів телефоном Олександр Дудар.

Нагадаємо, 27 квітня заступниця голови ОДА Тетяна Щербак повідомила, що в 15-ти пацієнтів та 24-х медиків обласної лікарні Волині виявили коронавірус.

Усього у тимчасовому інфекційному госпіталі, який знаходиться у селі Тарасове Луцького району, лікується 32 людини - інфіковані на коронавірус та ті, хто з ними контактував, каже медик.

«З них - 11-ть в обсерваційному відділенні, тобто без позитивних ПЛР, але які дообстежуються. Ще 21 пацієнти, які знаходяться в стаціонарі з підтвердженими ПЛР. Троє знаходяться у відділенні інтенсивної терапії, стан стабільний, без особливостей. У пацієнтів, які переведено з гематології лікуємо основні гематологічні захворювання. 5 наших працівників знаходяться також у інфекційних відділеннях.

Відсьогодні, якщо будуть повторні від’ємні аналізи, будемо виписувати. Інші недужі, які отримали позитивні аналізи ПЛР, будуть знаходитися під наглядом протягом тижня. Стан усіх стабільний окрім однієї пацієнтки, яка знаходиться на вентиляції легень», – розповів Олександр Дудар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін призначив нового голову податкової служби
Наступна новина Назвали три найпопулярніші способи, як зручно передати показники газового лічильника
Останні новини
Схожі новини