Міністр охорони здоров’я розповів, що стало причиною його візиту на Волинь

Міністр охорони здоров’я розповів, що стало причиною його візиту на Волинь

Сьогодні, 2 травня, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко відвідав Волинську обласну клінічну лікарню.

Про візит він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко приїхав до Луцька, аби оглянути введений в експлуатацію ангіограф, закуплений торік за державні кошти.

«Був тут минулого року. Бачив, що графік підготовки приміщення для монтажу ангіографічного обладнання, яке було закуплено #Медичні закупівлі України за державний кошт для цієї лікарні, зривається. Обговорили тоді з Юрій Погуляйко цю ситуацію з керівництвом закладу. Добре, що мене почули і оперативно виправили ситуацію», – зазначив Ляшко. 

За його словами, ангіограф запущений в роботу, його розмістили в спеціально відремонтованому приміщенні у межах відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, якнайближче до місця приїзду автомобіля «швидкої». Це зручно для термінової подачі пацієнта в рентген-операційний блок.

Міністр охорони здоров’я наголосив на чіткій позиції, що медичне обладнання, закуплене Міністерством охорони здоров’я України для лікарень, має бути оперативно змонтоване, введене в експлуатацію та використовуватися для збереження життя і здоров’я пацієнтів.

«Персональну відповідальність за те, наскільки ефективно або неефективно використовується медобладнання, несе кожен керівник лікарень. Триматиму це питання на особистому контролі й надалі!», – написав Ляшко. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі попрощалися з двома Героями, які віддали життя за Україну. ФОТО
Наступна новина На Волині відкрили оновлений прикордонний підрозділ. ФОТО
Останні новини
Схожі новини