Генпрокуратуру просять повернути дитсадок нововолинським дітям

Генпрокуратуру просять повернути дитсадок нововолинським дітям

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь разом з громадою міста Нововолинськ записали відеозвернення до  Генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою відновити справедливість і повернути дітям назад у користування приміщення, повідомляє прес-служба нардепа.

“Майже 4 роки “ходимо по колу” щоб повернути нововолинським дітям у користування двоповерхове просторе приміщення. Там “сидить” всього сім, а може ще менше, прокурорів, а діти тісняться у маленьких кімнатках, та, й сплять “один в одного майже на головах”.

Цього року дитячі садочки Нововолинська не в змозі прийняти на виховання 312 дітей. Скільки вже було моїх депутатських звернень. Не перерахувати…

Сьогодні – остання крапля. Разом з нововолинськими мамами, моїми помічниками – депутатами міськради, небайдужими жителями міста вимагаємо від Генерального прокурора Юрій Луценко взяти це питання під жорсткий контроль – відновити СПРАВЕДЛИВІСТЬ, повернувши дітям будівлю колишнього дитсадка!”, – написав Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбук.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/521013611671285/

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварію на лінії частина лучан - без світла
Наступна новина «Атлант плюс» пропонує легкі та естетичні захисні ролети
Останні новини
Схожі новини