Героїв із Волині посмертно нагородили орденом

Героїв із Волині посмертно нагородили орденом

Начальниця Камінь-Каширської РВА Ольга Ващук вручила посмертні нагороди родинам загиблих воїнів – Василя Величка та Сергія Невара.

Про це інформує Камінь-Каширської РВА.

8 вересня 2022 року начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук вручила державні відзнаки рідним загиблих воїнів-земляків – Василя Величка та Сергія Невара. Обидва Герої з Тоболів та їм обом посмертно присвоїли ордени «За мужність» ІІІ ступеня. 

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», – йдеться у відповідних Указах Президента України.

«Кожен із них вчинив подвиг, бо вони знали заради чого, задля кого та яка висока ціна мирного неба над Україною. Пишаємося та схиляємо голови в глибокій повазі перед світлою пам’яттю Героїв, які тепер під покровом неба оберігають країну. Назавжди в наших серцях. Вічний спомин і шана!» – зазначає Ольга Ващук.

Читайте також: Воїна з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ангар» збирає гроші на кровоспинні бинти
Наступна новина Луцькі волонтери збирають на автівки для армії
Останні новини
Схожі новини