«Гікосфера» запрошує лучан пограти у настільні ігри

«Гікосфера» запрошує лучан пограти у настільні ігри

28-30 квітня у Луцьку відбудеться зустріч  любителів настільних ігор – Гікосфера#4, на котру зберуться учасники з різних міст!

Перед тим схожі зустрічі вже проводились в Меджибожі та Львові і стали частинкою історії розвитку руху інтелектуального дозвілля.

Гікосфера - це конвент для любителів настільних ігор, поціновувачів інтелектуальних розваг – гіків. Ця подія особлива тим, що творять її разом всі учасники: бібліотека ігор складається з приватних ігор кожного учасника фестивалю; програма, пропозиції, клімат, настрій та й загалом - реалізацією і організацією займаються самі учасники.

Це місце, де ми залишаємо щоденну рутину, щоб поринути цілком і повністю в наше хобі і пограти у настільні ігри.Але навіть якщо у вас вдома немає кількох поличок з іграми, але ви відчуваєте, що настільні ігри – це ваше, ласкаво просимо до нашої компанії.

В програмі заходу: ігротеки, турніри з таких ігор як Цитаделі, Викрутайс та Еволюція, розіграші класних настільних ігор та коміксів, презентації нових ігор від розробників, святкування всесвітнього дня настільних ігор та дня народження клубу настільних ігор «Твоя Фішка».

Тому, якщо ти любиш настільні ігри, приходь сам/з друзями/сім’єю, бери участь в іграх, турнірах та розіграшах і проведи вихідні корисно та з задоволенням!

Дата проведення: 28-30 квітня з 9.00 до 21.00 
Місце: м.Луцьк, вул. Винниченка 30А (Academ-Business Hub, 5 поверх бібліотеки СНУ).

Організатори і партнери ГІКосфери #4: Клуб настільних ігор "Твоя фішка", Департамент сім'ї, молоді та спорту ЛМР, проект «Натисни старт», Academ-Business Hub, проект «Ботобатл», видавництва Третя планета, IGames, WantedGames.

Більше деталей можна дізнатись на сторінці Фейсбук (https://www.facebook.com/events/191732428102707/) та за тел.0979448119.

Фото – ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батько дев'яти дітей випадково дізнався, що завжди був безплідний
Наступна новина Наскільки популярне сурогатне материнство в Україні та скільки на ньому можна заробити?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні