Гнав щонайменше 120 км/год. Деталі резонансної аварії у Луцьку

Гнав щонайменше 120 км/год. Деталі резонансної аварії у Луцьку

Учасник аварії у Луцьку, в якій загинула жінка, їхав з швидкістю щонайменше 120 км/год і не погоджувався на алкотест.

Про це стало відомо у вівторок, 29 вересня, під час брифінгу в обласному управлінні поліції.

Нагадаємо, у неділю, 27 вересня, на перехресті вулиць Потебні та Гнідавської у Луцьку зіткнулись два авто: Вольксваген Пасат та Інфініті. Пасажирка Пасату померла дорогою до лікарні. Згодом як стало відомо, що за кермом Інфініті був чоловік речниці обласного управління поліції Ольги Бузулук Роман Бузулук.

"Тест на вміст алкоголю в крові показав 0, 36 проміле (допустима норма 0,2, - ред.), але потрібно розуміти, що це результати примусового тестування через 6 годин після аварії. На момент аварії ступінь сп'яніння була більшою, але на аналіз він не погоджувався", - розповів начальник обласного слідчого управління Олександр Климовський.

Також правоохоронець повідомив, що вже встановили швидкість автівок. Зокрема, водій Інфініті їхав зі швидкістю щонайменше 120 кілометрів за годину. Ще одна пасажирка Пасату отримала серйозні травми - вона у лікарні з підозрою на перелом тазу.

Ольга Бузулук, яка була пасажиркою Інфініті, отримала незначні ушкодження. Вона на лікарняному, але слідчі її вже допитали.

"Наслідки будуть", - сказав Климовський, коментуючи її можливу відповідальність. Наразі ведуться експертизи. Роман Бузулук незатриманий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на COVID-19 з початку навчального року захворіли 140 працівників шкіл та 55 учнів
Наступна новина Відоме прізвище лікаря луцького пологового, який займався сутенерством та збував наркотики
Останні новини
Схожі новини