Голова Боратинської ОТГ відповів київським журналістам щодо нагород у його кабінеті. ВІДЕО. ФОТО

Голова Боратинської ОТГ відповів київським журналістам щодо нагород у його кабінеті. ВІДЕО. ФОТО

Відомий український журналіст Дмитро Гнап був приголомшений від кабінету голови Боратинської ОТГ Сергія Яручика.

Про це журналіст написав у себе в Facebook.

«Мда... я бачив чимало кабінетів чиновників. Але цей мене справді вразив. Це робочий стіл сільського голови села Боратин під Луцьком. Це село - типу Козина під Києвом, земля тут майже золота. Відтак, немає сенсу займатись її обробкою. Куди вигідніше віддавати її під будівництво дорогих маєтків для місцевої еліти. Ось такий він чиновницький дзен на робочому столі: портрет Порошенка, ікона та дуже багато позолоти від нагород», – написав він.

Голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик у розмові з журналістом «Першого» підтвердив, що вчора до нього приїжджали журналісти з Києва, яким він розповів про інфраструктуру громади, і в тому числі про спортивні здобутки місцевих жителів.

Сергій Яручик пояснив, що на його робочому столі нагороди та кубки, здобуті спортсменами за останні сім років, якими він дуже пишається.

Крім того, він зазначив, що особливої матеріальної цінності вони не несуть, зате є великою гордістю. Яручик нагадав, що в 2011 році Боратин було визнано найспортивнішим селом України.

Яручик зазначив, що ці кубки, які стоять у нього в кабінеті, не є його особистими нагородами, а досягненнями всієї громади. Вони є предметами гордості, тому він продемонстрував їх столичним журналістам.

Він висловив здивування з приводу того, як журналісти висвітлили предмет гордості всієї громади.

 

 

Posted by Dmytro Gnap on Tuesday, 13 March 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на автостанції побили 20-річного хлопця
Наступна новина Михайло Щур: Модернізувати чи знести Центральний ринок у Луцьку?
Останні новини
Схожі новини