Голова громади з Волині у військовий час поїхав відпочивати в Туреччину. ФОТО

Голова громади з Волині у військовий час поїхав відпочивати в Туреччину. ФОТО

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк відпочиває у Туреччині. Із початку повномасштабного вторгнення це не перша відпустка посадовця: у травні він отримував у сільраді відпускні, а заодно і матеріальну допомогу 121 тис грн.

Фото із морського курорту в турецькому місті Аланія, на якому видно Юрія Семенюка, видання ВСН отримало із власних джерел.

Як відомо, голова відпочиває у 5-зірковому готелі The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa з сім'єю та в компанії іще однієї родини. 

Про те, що сільський голова виїхав закордон, попередньо повідомляв місцевий депутат Микола Господарик.

«В понеділок почалися масові ракетні удари по Україні. В нашій громаді – жодної реакції, ніякого плану дій, дітей не відкликали зі шкіл і садочків. Я вирішив поцікавитись, чим таким важливим зайнятий наш голова і його три заступники, і виявилося, що голова у відпустці. Підніше стало відомо, що він відправився на відпочинок у Туреччину», – коментує депутат.

Нагадаємо, за пів року війни у Підгайцівській громаді сільський голова Юрій Семенюк, секретар ради Ольга Овсіюк та три заступники отримали матеріальної допомоги та премії на 930 тисяч гривень. Загалом разом із зарплатами керівництво сільради за період із лютого до липня цього року офіційно отримало з бюджету 1 млн 654 тис. грн.

Читайте також: Паркомат не працює, додаток глючить. У Луцьку штрафують тих, хто не зміг оплатити парковку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПАРЄ ухвалила резолюцію про визнання росії терористичним режимом
Наступна новина На Волині попрощалися з полеглим на війні батьком шістьох дітей. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні