Голова найбільшої в Україні компанії з будівництва доріг розповів, як виграються тендери

Голова найбільшої в Україні компанії з будівництва доріг розповів, як виграються тендери

Генеральний директор найбільшої в Україні компанії, що спеціалізується на ремонті та будівництві автомагістралей «Автомагістраль-Юг» Микола Тимофєєв заявив, що зараз виграти тендер на будівництво доріг можна тільки завдяки технологіям, досвіду і знанням.

Про це він заявив під час свого інтерв'ю виданню Цензор.НЕТ.

«В Україні все більше з'являється великих проектів. Реалізувати їх у стані лише компанії, які мають відповідний рівень інженерного, технічного, кадрового забезпечення.

Тому у великих проектах, які на сьогоднішній день розігруються на тендерах беруть участь в основному великі компанії.

Їх в Україні лише кілька. Ми беремо участь у рік 200 тендерах, виграємо - 70-80. І перемагаємо за рахунок свого досвіду, знань, завдяки чітким прорахункам та низькій ціні», – сказав він.

На питання журналіста про те, завдяки чому вдається домогтися більш низької ціни, Тимофєєв відповів: «У нас власне виробництво і потужності, розташовані майже по всій території України. У нашому розпорядженні сотні одиниць власної техніки, сучасні технології виробництва, що дозволяє знизити витрати.

У нас своя сировина, найпотужніші асфальтобетонні заводи. Наприклад, наш завод у Київській області виробляє до 3,5 тисяч тонн асфальтобетонної суміші на добу. При товщині покриття верхнього шару дороги в 5 см це еквівалентно трьом кілометрам готової дороги. А всього таких заводів по Україні у нас 15.

У деяких ЗМІ нас з кимось весь час намагаються пов'язувати, але насправді ми, напевно, єдина в нашій галузі компанія, яка була створена з нуля в 2003 році».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку двоє нетверезих співали пісні, а потім влаштували бійку. ФОТО
Наступна новина На Волині поліцейські знайшли п'яну жінку, яка спала біля траси
Останні новини
Схожі новини