Голова Нацполіції представив керівника новоствореного Департаменту стратегічних розробок

Голова Нацполіції представив керівника новоствореного Департаменту стратегічних розробок

За результатами конкурсу наказом Голови Національної поліції України начальником Департаменту стратегічних розробок НПУ призначено підполковника поліції Романа Осуховського. До цього він обіймав посаду заступника начальника управління карного розшуку – начальника відділу боротьби з організованою злочинністю поліції Донецької області.

Рішення про призначення на посаду очільника новоствореного підрозділу приймалося відповідно до результатів конкурсу, який був оголошений Національною поліцією. Відбір проводився за участі представників Посольства США в Україні та Консультативної місії Європейського Союзу. Відтак Романа Осуховського було визначено переможцем серед всіх претендентів.

Основним завданням цього підрозділу  є протидія організованим злочинним групам та злочинним організаціям, що становлять найбільшу суспільну небезпеку. Зокрема, й тих, які мають транснаціональні зв’язки.

Перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін зазначив, що Роман Осуховський тривалий час працював на оперативних посадах в Донецькій області. 

«З початку війни, чотири роки, практично з нуля організовував роботу з документування злочинних угрупувань. Зокрема, у сфері документування злочинної діяльності учасників незаконних збройних формувань, терористів, які діють на території Донецької області», – розповів перший заступник Голови Нацполіції.

Сергій Князєв підкреслив, що на начальника Департаменту стратегічних розробок Нацполіції покладені важливі та водночас складні завдання.

«Впевнений, що професійний досвід оперативника та керівника допоможе у  виконанні покладених на нього функцій. І новостворений підрозділ ефективно протидіятиме найбільш небезпечним злочинним угрупуванням», – наголосив Голова Нацполіції.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський депутат обізвав журналістку «с*кою», бо написала «невигідну» йому статтю
Наступна новина «Феномен Петра Пилипюка»: ТОП-10 порад від генерального директора Modern-Expo 
Останні новини
Схожі новини