Голова Волинської ОДА закликає не відвідувати кінотеатри через коронавірус

Голова Волинської ОДА закликає не відвідувати кінотеатри через коронавірус

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко у зв’язку з запровадженням карантину на три тижні рекомендував утриматися від відвідування масових заходів, зокрема й кінотеатрів.

Про це він зазначив у відповідь на депутатське запитання 12 березня під час сесії Волинської обласної ради, пише ІА «Волинські Новини».

Так, депутат Сергій Слабенко запропонував змінити наповнення сайту ОДА в частині надання відповідей і інформування громадськості щодо гострих питань.

Він звернув увагу на те, що мешканці Волинської області не розуміють, як діяти через заяву міністра енергетики щодо відміни двох платіжок за газ.

«Люди шукають інформацію і не можуть знайти відповідей», – сказав обранець громади.

Та додав, що до кінця не зрозумілі волинянам і рекомендації щодо загроз, пов’язаних із коронавірусом, оскільки ніде не вказано, як працюватимуть суб’єкти підприємництва, наприклад кінотеатри.

«Дякую за запитання. Ми все зробимо. Щодо кінотеатрів, то пропоную взагалі утриматися на три тижні від відвідування будь-яких масових заходів», – відповів голова ОДА Юрій Погуляйко.

Станом на 12:20 12 березня стало відомо, що у Луцьку закриють усі кінотеатри, музеї та театри на час карантину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні з'явилось нове міністерство
Наступна новина Мешканці північної частини Волині хочуть повіт з центром у Маневичах, - депутат
Останні новини
Схожі новини