Головний патрульний Луцька очолив патрульну поліцію Львівщини

Головний патрульний Луцька очолив патрульну поліцію Львівщини

Начальником управління патрульної поліції Львівської області призначили 31-річного майора поліції Андрія Крутня, який досі очолював патрульну поліцію Волині.

Про призначення повідомила журналістка Вікторія Балицька. Цю інформацію підтвердили zaxid.net в патрульній поліції Львівщини.

Представлення Андрія Крутня колективу патрульної поліції Львівщини відбулося сьогодні, 31 січня, в закритому режимі, без журналістів.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Він проявив себе, як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться непочутим», – сказав під час представлення перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Зі свого боку Андрій Крутень подякував за довіру та запевнив, що для нього важлива командна робота, ефективність якої на Львівщині будуть підвищувати.

Екс-начальника львівських патрульних Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

Андрій Крутень народився у Рівному. Має юридичну освіту, служив у ЗСУ. Кар’єру в патрульній поліції розпочав з 2016 року. Працював на різних посадах – від рядового, командира роти до заступника начальника управління патрульної поліції в Рівненській області. З червня 2019 року був начальником управління патрульної поліції у Волинській області.
Понад п’ять років патрульну поліцію Львівщини очолював Роман Пилипенко. Його відсторонили від посади після скандалу із перепусткою для поїзду через пішохідну площу Ринок, яку він подарував своїй дівчині, працівниці Львівської облради Василині Софранюк. За цим фактом департамент патрульної поліції розпочав службове розслідування, про результати якого наразі публічної інформації немає. Сам Роман Пилипенко цю скандальну історію не коментував.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська прокуратура просила суд змінити запобіжний захід директорці Шацького нацпарку
Наступна новина На Волині хірурги видалили жінці матку без розрізу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини