У патрульної поліції Волині – новий очільник. Які в нього статки

У патрульної поліції Волині – новий очільник. Які в нього статки
Керівник патрульної поліції Волинської області Андрій Крутень. Фото: Волинські новини

У Луцьку представили нового керівника патрульної поліції Волині. Ним став колишній заступник очільника поліції Рівненщини Андрій Крутень.

Захід відбувся у п'ятницю, 7 червня, в ГУНП у Волинській області, – пише ІА ВолиньPost.

На представлення нового головного патрульного Волині прийшли заступник голови ОДА Олександр Киричук, в.о. мера міста Григорій Пустовіт, начальник поліції Волині Петро Шпига, заступник начальника Нацполіції Олександр Фацевич та заступник начальника Департаменту патрульної поліції України – Олексій Білошицький.

Нагадаємо, раніше головним поліцейським Волині був Олександр Вовченко. Тепер же Олександр Вовченко буде займати посаду начальника управління превентивної діяльності Івано-Франківської області.

Що задекларував Андрій Крутень?

Андрій Крутень задекларував лише зарплату та готівкові кошти. Землю, нерухомість та автівки мають його рідні.

У власності матері Андрія Крутня Світлани є чотири земельні ділянки в селі Лукарівка, що на Рівненщині: 0.25 га, 1.33 га, 0.14 га та 0.52 га.

Батько головного патрульного Волині Володимир має житловий будинок на 87 «квадратів», а також три автомобілі ВАЗ. Натомість дружина Андрія Крутня Олександра має у власності Audi A4 1996-го року випуску.

У 2018 році батько Андрія Крутня заробив 34522 гривні у Рівненському навчально-виховному комплексі, дружина - 2105 гривень у ТОВ «Дентамед 2000». Сам же він заробив 224243 гривні у патрульній поліції Рівненщини.

Також Андрій Крутень задекларував 79500 гривень готівки, а його дружина має 320500 гривень готівкових коштів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи класно у луцьких хостелах? Підсумки нашої «ревізії»
Наступна новина «90% луцьких поліцейських перевіряли замінування». Про що говорили на «Протилежному погляді»
Останні новини
Схожі новини