Городи і вулиці – у воді. Волинь теж топить

Городи і вулиці – у воді. Волинь теж топить
Затоплення у Шацькому районі

Через значні дощі затоплень зазнали і території на Волині. Зокрема залило вулиці, подвір’я і присадибні ділянки у Шацькому районі.

Як повідомляє видання Район.Шацьк, у результаті такої негоди вулиці райцентру стали схожі на канали у Венеції. Частина врожаю на городах опинилося під водою.

У подвір'ях шачан також чимало води, яку ті стараються спускати й у так повні меліоративні рови, або ж відкачують мініпомпами.

Як повідомили у пресслужбі управління ДСНС в області, станом на 15:45 24 червня рятувальники 10 разів виїздили у Маневицькому, Любомльському та Ратнівському районах на відкачування води. Співробітники ДСНС відкачали майже 2 тисячі кубічних метрів води.

За інформацією ДСНС, аварійно-рятувальні роботи тривають у Любомльському, Старовижівському, Шацькому, Любешівському та Ковельському районах.

Нагадаємо, у Західній Україні уже декілька днів поспіль вирує негода. Низка населених пунктів заблоковані стихією: розмиваються дороги, знеструмлюються села, затоплюються будинки, руйнуються мости. Є загиблі та постраждалі. 

Фото – із соцмереж та управління ДСНС в області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Самовільне підключення газу і маніпуляції з лічильниками. Волинян попередили, чим це загрожує
Наступна новина До українського протоколу лікування коронавірусу внесли новий препарат
Останні новини
Схожі новини