Горохів на колінах зустрів загиблого Миколу Вільчинського. ФОТО

Горохів на колінах зустрів загиблого Миколу Вільчинського. ФОТО
Після завершення панахиди тіло загиблого волинянина повезли у рідне село

У Горохові відслужили громадську панахиду за загиблим у зоні проведення операції об’єднаних сил земляком 26-річним Миколою Вільчинським.

Від самого ранку 15 червня горохівчани з живими квітами в руках поспішали до придорожньої каплички, аби зустріти траурний кортеж із тілом героя. Страшна звістка для всієї громади Горохівського району надійшла 12 червня, – пише Район.Горохів.

Нагадаємо, що саме цього дня від кулі ворожого снайпера обірвалося молоде життя мужнього воїна із села Старики Миколи Вільчинського. Після прибуття траурна процесія, яку очолювали священики, повільно рушила до Символічного Хреста.

Панахиду проводив настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор.

«Сьогодні плаче Горохів, плаче Волинь, плаче Україна. Молодий герой виконав свій обов’язок і перед людьми, і перед Богом. На жаль, ми знову втратили вірного сина нашої землі. Він міг би ще довго жити, глядіти маленьку донечку, піклуватися про дружину. Та війна з агресором не дає змоги жити мирним життям. Сьогодні ми прощаємося зі справжнім Героєм, який своїм життям захищав кожного з нас і всю Україну», – сказав священик.

Після завершення панахиди тіло загиблого волинянина повезли у рідне село Старики.

Читати також: «Чому «лабає музон» в центрі»: волонтер закликав вшанувати загибель волинянина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія Луцьких тролейбусів 70-80-тих років у фото
Наступна новина «Такого дибілізму не бачив!» - депутат про розважальну зону в центрі Луцька. ФОТО
Останні новини
Схожі новини