Перехожі схиляли голови та плакали: остання дорога Миколи Вільчинського додому. ФОТО. ВІДЕО

Перехожі схиляли голови та плакали: остання дорога Миколи Вільчинського додому. ФОТО. ВІДЕО

Близько сьомої години ранку тіло загиблого на сході від кулі снайпера Героя Миколи Вільчинського зустріли на Волині та колоною повезли на Горохівщину.

Зустрічали тіло Героя волонтери «Серце патріота» та Автомайдану 15 червня на Цуманському перехресті, – пише ІА Волинські новини.

Так, волонтери, сформувавши колону, вирушили в бік Луцька. Після зупинки біля в’їзду у місто колона рушила вулицями, зокрема Рівненською та проспектом Волі. Тіло Героя з почестями провезли Луцьком: автівки сигналили, а машини на дорозі з’їжджали у бік та зупинялися. Віддаючи шану загиблому, перехожі схиляли голову та плакали.

Зупинившись на кілька хвилин біля ЦУМу, колона з тілом Героя вирушила до села Берестечко Горохівського району.

Нагадаємо, уродженець села Старики Горохівського району Микола Вільчинський загинув 12 червня у зоні проведення операції Об'єднаних сил. У нього залишилися  батьки, сестра, дружина та маленька донька, яка народилася 4 травня. Днями Микола приїздив у рідне село Старики на хрестини своєї донечки. 26-річний Микола Вільчинський 5 років працював слюсарем з експлуатації та ремонту газового устаткування. Закінчив професійно-технічне училище №27 у Берестечку та мешкав у селі Старики Горохівського району.

Спогадами про Миколу Вільчинського поділився його колега, фахівець горохівської дільниці Володимир-Волинського віддлення ПАТ «Волиньгаз» Андрій Боярчук.

«Завжди був активним, відповідальним працівником. Колеги з особливим теплом згадують про сумлінного, енергійного молодого чоловіка», – розповідає чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» затримали крадія авто
Наступна новина З'явилося відео жахливої ДТП в Ірпені: BMW зніс зупинку і розтрощив кілька машин
Останні новини
Схожі новини