«Чому «лабає музон» в центрі»: волонтер закликав вшанувати загибель волинянина

«Чому «лабає музон» в центрі»: волонтер закликав вшанувати загибель волинянина
Василь Нагорний

Волонтер і адвокат Василь Нагорний обурився відсутністю на Волині днів жалоби через смерть Миколи Вільчинського.

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Я теж, як і ви, звик, що десь там далеко на сході хтось стріляє, хтось гине, щось відбувається, а тут життя триває... Але ж привезли загиблого молодого хлопця на Волинь, а лише Горохівщина оголосила жалобу? За добу двоє загиблих на сході, якась жіночка в центрі Луцька стоїть плаче біля Стенду Пам’яті, а поруч на всю лабає музон з циркової палатки...» – йдеться в його дописі.

Читати також: Перехожі схиляли голови та плакали: остання дорога Миколи ВІДЕО Вільчинського додому. ФОТО

«Ніколи не ратував за припинення будь-яких розважальних дійств під час війни, але ж ми повинні хоч якось виявляти свою повагу до тих, хто віддає своє зовсім юне життя в цій такій далекій близькій війні, про яку ми в більшості згадуємо, дивлячись теленовини ...» – продовжує Нагорний.

«Держава з пам’яті про загиблих захисників та з поваги громадян один до одного. Чуже горе не так болить як своє, але повинне принаймні викликати співчуття... Оголошення жалоби, загальнообласна хвилина пам’яті (одна хвилинка всього), це найменше, що можна зробити... Миколі було лише 26 ... без музики день-два хіба не прожили б... (» – пише волонтер.

Читати також: Загиблого на Сході Миколу Вільчинського вдома чекали доня та дружина. ДОПОВНЕНО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Набережній у Луцьку може з'явитися ринок
Наступна новина У Луцьку влаштовують зустріч з колишнім геєм
Останні новини
Схожі новини