«Готуємо позов до суду», – в «УКРОПі» відповіли на заяви Савченка

«Готуємо позов до суду», – в «УКРОПі» відповіли на заяви Савченка
Вячеслав Рубльов (фото: Волинські новини)

У партії «УКРОП» готують позов до суду через закиди голови Волинської ОДА Олександра Савченка щодо їх можливої причетності до підпалу майна родини голови Підгайцівської ОТГ. 

Про це очільник Волинського осередку партії «УКРОП» Вячеслав Рубльов заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», – повідомляє прес-служба партії.

Нагадаємо, вночі 30 січня двоє невідомих людей підпалили автомобілі, які належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка

Що сказав Савченко?

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко пообіцяв, що бере на особистий контроль напади для активістів та політиків, які були на Волині з 2014 року. Багато із них він пов’язує із партією «УКРОП» та «Вартою порядку».

«Я з цим миритися не буду. Я буду захищати людей. Якщо треба буде, я буду «воювати» із політичною партією «УКРОП» і з тими людьми, які сьогодні під їхню дудку грають», – заявив Савченко. 

Він вважає, що до частини нападів причетні «люди, які формують обласну раду в екзилі», натякнувши на те, що голова облради Ігор Палиця здебільшого працює за кордоном.

Читати також: У «Варті порядку» відповіли на закиди Савченка щодо нападів на активістів

«УКРОП» готує позов до суду

«Коли людина виходить з такими заявами в публічну площину, вона повинна розуміти наслідки, які потім будуть. Ми відстоїмо свою позицію в правовому полі, не будемо без суду і слідства розкидатись звинуваченнями, як інші», – сказав Вячеслав Рубльов.

«Ми будемо відстоювати права партії через суд і будемо сподіватися, що в Україні є демократія і демократичні суди відстоять наше рішення», - підсумував політик.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кого з кандидатів у президенти найбільше підтримують українці, - опитування
Наступна новина Пірнув та не зміг випливти: у Луцьку в Стиру шукають дідуся
Останні новини
Схожі новини