В ліцеї на Волині облаштують бомбосховище на 1,5 мільйона гривень

В ліцеї на Волині облаштують бомбосховище на 1,5 мільйона гривень
Фото: Вячеслав Рубльов/Facebook

В Боратинському ліцеї відремонтують та належно облаштують бомбосховище в підвальному приміщенні. Кошти на це - 1,5 мільйона гривень – із програми соцеконому. 

Про це йдеться у дописі нардепа Вячеслава Рубльова у Facebook.

Їх передбачили для цього навчального закладу ще минулого року і до повномасштабної війни гроші мали використати для закупівлі оргтехніки. 

«З початком війни ми зрозуміли, що безпека дітей - найважливіше. Тож аби ефективно використати кошти спільно з громадою вирішили перенаправити їх на створення умов для безпечного навчання школярів», – йдеться у дописі. 

В ліцеї навчається 600 дітей з Боратинської громади. Підвальне приміщення в закладі вже використовують під час повітряних тривог. 

Тут самотужки методом сухої стяжки зробили підлогу, провели світло. Проте роботи попереду багато, – пояснює нардеп. 

«Після закінчення війни директорка закладу планує використовувати бомбосховище для шкільних майстерень. І це, я вважаю, буде чудове рішення для ліцею і якісне використання коштів соцеконому», – додає у дописі Вячеслав Рубльов.

Читайте також: В селищі на Волині вимагають облаштувати протирадіаційне укриття


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка стала чемпіонкою України з пожежно-прикладного спорту
Наступна новина На Волині горів житловий будинок
Останні новини
Схожі новини