Готуємося до відпустки: збираємо багаж в літо або як вибрати дорожню косметичку

Готуємося до відпустки: збираємо багаж в літо або як вибрати дорожню косметичку

Що таке дорожня косметичка і як вибрати відповідну розповість Олексій Мельниченко, дизайнер і модельєр, директор інтернет-магазину LIM.ua.

Основні види зазначених виробів класифікуються відповідно до розміру і місткості. Крім того, косметички для поїздок можуть відрізнятися своїм призначенням. Розглянемо найпопулярніші варіанти виробів.

Пластикова модель 

Випускається в різних розмірах і вважається найбільш міцною через тверду підставку. На внутрішній стороні кришки нерідко знаходиться маленьке дзеркало. У такій моделі зручно зберігати пензлики для макіяжу, а також губні помади, блиски та туш.

Розкладні варіанти 

Найзручніша модель дорожньої косметички, що дозволяє в лічені хвилини розкрити вміст і повісити його на гачок. Складати косметичку так само легко — необхідно звернути кишені і застебнути замок. Її місткість дозволяє зберігати в ньому лосьйони, спреї і креми.

Органайзери

Основна відмінність даної моделі від інших — невеликий розмір, при цьому достатня кількість відділень. Варіант відмінно підійде жінці, яка цінує порядок у всьому.

Для прикрас і косметики

Така модель має містке дно, куди можна помістити шпильки та гумки, а також браслети, сережки, підвіски. Кришка з кишенькою та сіткою для предметів, що мають невелику вагу.

Для ванного приладдя

Така модель допоможе вмістити в спеціальних відділеннях бритву, дезодорант, манікюрний набір. Деякі окремі косметички дозволяють зберігати маленький рушник, а інші мають кишеню для мобільного телефону.

Похідні варіанти

Підходять жінкам які люблять туристичні поїздки. Всередині моделі розташовується небитке дзеркало, гачок для підвіски на дерево, надійні водонепроникні замки, м'яка підкладка. Для тривалих подорожей відмінно підійде така косметичка. Ця розкладна модель буде актуальна для багатьох предметів гігієни.

Велика дорожня косметичка

Володіє значними розмірами і великим внутрішнім простором. Вона ідеальна для домашнього зберігання, однак стане в пригоді в дорозі, якщо зібралося дуже багато дрібних речей.

Несесер або чоловіча косметичка

Несесер заведено ототожнювати з чоловічою косметичкою, хоча є і жіночі моделі. Він дуже зручний для тривалих переїздів. У ньому, як правило, безліч відділів та фіксаторів. Аксесуар у чоловіків досить статусний, тому нерідко виконаний з натуральної шкіри. Існує і бюджетний варіант з пластику, який відмінно показав.

Пам'ятайте, добре упаковані речі допоможуть почуватися комфортно у подорожі. Гарної Вам відпустки, дорогі читачі!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим закінчився страйк газовиків у Києві
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 3 липня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини