Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 3 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 3 липня. ФОТО. ВІДЕО
У Нововолинську легковик збив мотоцикліста з дитиною (фото - Радара)

Батько із донькою на мотоциклі потрапили в аварію – врятувало їх те, що були у шоломах. Чоловік вирішив накласти на себе руки, стрибнувши з даху 9-поверхівки – патрульні вмовили його не робити цього. Лучанин торгував нелегальним пальним – правоохоронці застали його на гарячому… Детальніше про це та інше – нижче.

В аварії постраждало п’ятеро осіб

У селі Волошки Ковельського району зіткнулися автомобілі Opel Vectra під керуванням 21-річного місцевого жителя та «ВАЗ 2109», за кермом якого був 39-річний житель села Залаззя Любешівського району. ДТП сталася близько 11-ї години 2 липня. Тілесні ушкодження отримали обидва водії транспортних засобів, а також 17-річний пасажир «Опеля», 9-річна та 36-річна пасажирки автомобіля «ВАЗ». Після надання медичної допомоги не госпіталізовувалися.

Не розминулися «Хонда» і «Форд»

У Луцьку на проспекті Перемоги в Луцьку зіткнулися автомобілі Honda Civic під керуванням 56-річної місцевої жительки та Ford Transit Connect, за кермом якого був 31-річний житель Маневичів. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Водійка Honda Civic отримала тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися.

Затримали молодика з підозрілою речовиною

У Луцьку на вулиці Ковельській у 19-річного місцевого мшканця патрульні виявили два згортки із речовиною рослинного походження. Юнака затримали та викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділення поліції.

Чоловік хотів стрибнути із даху 9-поверхівки

У Луцьку на вулиці Кравчука 2 липня надвечір чоловік хотів стрибнути з 9-поверхівки. Патрульні змогли відмовили його від цього вчинку. За викликом вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС. Чоловік на даху 9-поверхового будинку розповів, що має сімейні проблеми, негаразди в роботі та не хоче жити далі. Близько години інспектори переконували його не чинити самогубства. Зрештою чоловік таки піднявся з краю прірви

Читати детальніше про цю пригоду.

 
Патрульні відговорили чоловіка стрибати з 9-поверхівки в Луцьку

Патрульні відговорили чоловіка стрибати з 9-поверхівки в Луцьку «Все тільки починається», «Тобі ще жити», «Не роби непотрібних вчинків», - завдяки доречно підібраним словам та історіям з власного життя, завдяки наполегливості і професійному підходу луцькі патрульні відговорили чоловіка стрибнути вниз з даху багатоповерхівки. Подія трапилась 2 липня, близько 19 години, на вулиці Кравчука. Коли в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники швидкої та ДСНС. На даху 9-поверхового будинку виявили чоловіка, який розповів, що має сімейні проблеми, негаразди в роботі та не хоче жити далі. Близько години наші інспектори спілкувались з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не чинити самогубства, розповідали, як знайти себе і таки жити далі. Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти цей особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки піднявся з краю прірви та підійшов згодом до дружини і побратима. Тож наші патрульні знову врятували чергове життя, зберегли чоловіка для жінки, батька для маленької донечки, сина для батьків… Громадянина доставили до медичного закладу для подальшого обстеження. #volynpatrolpolice #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Волинської області on Wednesday, 3 July 2019

Маршрутка потрапила у подвійну аварію

У Луцьку поблизу кільця на вулиці Конякіна 3 липня сталася ДТП за участю автомобілів Volkswagen, Citroën і маршрутки № 23. За попередньою інформацією, водій маршрутки не дотримався безпечної дистанції, у результаті зіткнувся з Citroën, той, своєю чергою, наздогнав Volkswagen. В останнього пошкоджень майже немає, натомість маршрутка та бус отримали механічні пошкодження. Пасажир буса відмовився від госпіталізації.

Знайшли 30 тонн нелегального пального

На Волині з незаконного обігу вилучили 32 460 літрів дизельного пального. Правоохоронці виявили факт перекачування дизпалива невідомого походження з великогабаритного транспортного засобу у маловантажні фургони, обладнані єврокубами та паливно-роздавальними колонками. Із цих «мобільних» АЗС місцевим жителям продавали пальне. Лучанин налагодив свій «бізнес» всупереч чинному законодавству, зокрема без державної реєстрації СГД та документів, які засвідчують якість та походження нафтопродуктів. З незаконного обігу вилучили також транспортні засоби та паливно-роздавальні колонки. Орієнтовна вартість вилученого – понад 1,3 мільйона гривень.

Легковик збив велосипедиста 

У Луцьку легковик «Опель» збив велосипедиста. ДТП трапилася близько 11-ї години в середу, 3 липня, на кільці, що на перехресті вулиць Набережної і Шевченка.  

Купували квитки на потяг – попалися на гачок шахраїв

Зловмисники під приводом продажу квитків на потяги виманили у двох волинянок понад 10 тис. грн. Жінки мали намір придбати квитки на потяг через один із сайтів. Гроші перерахували на вказаний шахраями рахунок, проте квитків не отримали. Після цього звернулися до поліції. Поліція здійснює заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Алкоголь продавали на дитячому майданчику

У Луцьку на території дитячого майданчику біля ТЦ «Гостинець» та поблизу будинку на вулиці Теремнівській, 1, продавали алкоголь сумнівної якості. Відповідний факт зафіксували інспектори департаменту муніципальної варти. Усю виявлену продукцію вилучили, а на підприємливих громадян чекає штраф.

Горіло сміттєзвалище

На сміттєзвалищі в селі Лисняки Любомльської міської ради 3 липня сталася пожежа. На місце виїхав черговий підрозділ ДПРЧ №10. Рятувальники просять любомльчан не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.

Авто збило батька з донькою на мотоциклі

У Нововолинську 3 липня трапилась ДТП: водій легковика Daewoo повертав і не пропустив мотоцикліста, що рухався головною дорогою. 45-річний мотоцикліст і його 13-річна донька злетіли на асфальт. Їх врятувало те, що вони були у шоломах. У  чоловіка перелом гомілки, забій коліна. У дитини – підозра на черепно-мозкову травму. На місце аварії прибули швидка, рятувальники і поліція. Зі слів медиків, мотоцикліст на вигляд тверезий, водій легковика – теж. 

Втопився, коли годував рибу у ставку

У селі Холонів Горохівського району у ставку втопився чоловік 1970 року народження. За інформацією прес-служби рятувальників, чоловік втопився у приватному ставку під час підгодовування риби. Тіло на поверхню підняли водолази. Місцеві додають, що чоловік на човні, який перекинувся, був не сам. Утім іншим вдалося врятуватися. До слова, зауважують, що водойма, де сталася трагедія, не глибока. Рятувальники інформують, що лише за червень на водоймах області втопилося 19 людей, з них троє – діти. 

Горіли будівля та мікроавтобус

У селі Раків-Ліс Камінь-Каширського району 2 липня горіла господарська будівля та мікроавтобус Ford Transit. Пожежу локалізували о 00:26 та повністю ліквідували о 00:56 рятувальники на 2-х пожежних автоцистернах. Ймовірна попередня причина пожежі – коротке замикання електричної мережі в моторному відсіку автомобіля.

Крадії попалися на гарячому

У Луцьку поліцейські охорони затримали трьох осіб, які намагалися обікрасти склад. Поки чоловік нишпорив у складському приміщені, його дружина разом з товаришем стояли «на шухері». В обідню пору наряд групи реагування поліції охорони прибув на спрацювання охоронної сигналізації складів на вулиці Володимирській, 1. На території, де розташовані складські приміщення, правоохоронці натрапили на чоловіка і жінку, які були в автомобілі на європейській реєстрації. Ці люди нервували і не могли пояснити, чому тут пербувають. Усе стало зрозуміло, коли через отвір у даху зі складського приміщення виліз чоловік. Усіх трьох осіб поліцейські затримали. З’ясувалося, що чоловік, який потрапив до приміщення складу, має кримінальне минуле, а цей раз вирішив залучити до своїх справ дружину та друга.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Волинь24, Радар, ІА ВолиньPost, прес-служб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, ГУ ДФС у Волинській області, департаменту муніципальної варти Луцької міськради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Готуємося до відпустки: збираємо багаж в літо або як вибрати дорожню косметичку
Наступна новина У лісах Волині - флешмоб проти поліетилену
Останні новини
Схожі новини