«Говорити про закінчення карантину недоцільно», - Степанов про поширення коронавірусу в Україні

«Говорити про закінчення карантину недоцільно», - Степанов про поширення коронавірусу в Україні

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов вважає, що Україні рано виходити з карантину через поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це він заявив на щоденному брифінгу у МОЗ, пише «Українська Правда».

«Зважаючи на сьогоднішній антирекорд, я вважаю, що говорити про вихід з карантину недоцільно. Звичайно, ми розглядаємо варіанти виходу. Ми розглядаємо, при яких умовах це можливо. Можу сказати: це можливо тільки тоді, коли ми будемо бачити стале зниження захворюваності на COVID-19. Щодо механізмів виходу з карантину, етапів виходу з карантину – ми постійно аналізуємо досвід різних країн і максимально комфортно будемо робити це в нашій країні. Але тільки після того, як побачимо, що для цього є можливість у нашій країні», – заявив міністр.

Нагадаємо, за останню добу в Україні зафіксовано 392 нових випадки зараження коронавірусом (найбільше за весь час тестувань), 10 летальних випадків, однак 24 людини одужали. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині священник захворів на коронавірус
Наступна новина Кабмін змінив тимчасового керівника «Укрзалізниці»
Останні новини
Схожі новини