Грабіжників, які вдерлися до будинку волинської фермерки, взяли під варту

Грабіжників, які вдерлися до будинку волинської фермерки, взяли під варту

Шістьох чоловіків, які посеред ночі напали на оселю фермерів Здрилюків у Воютині, взято під варту. Про це повідомила прес-секретар обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Нагадаємо, уночі 21 березня зловмисники у масках, підібравши ключ, проникли у будинок директора одного з волинських сільськогосподарських підприємств. Попри погрози, нападників власниця будинку вчинила їм активний опір, а опісля здійснених її зятем кількох попереджувальних пострілів з мисливського карабіна "Форт-201" вони втекли, прихопивши лише 1500 грн., які лежали в доступному місці.

Неподалік від місця вчинення злочину було виявлено спалений автомобіль, якими зловмисники діставалися до будинку. Завдяки скоординованим діям правоохоронців нападників швидко затримали. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні розбою з проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 187 КК України). Триває досудове розслідування.

Читайе також: Банді грабіжників, яка вночі напали на оселю у селі на Волині, повідомили про підозру

«За принципової позиції Луцької місцевої прокуратури шістьом мешканцям Львівщини, які вчинили розбій із проникненням у будинок у селі Воютин Луцького району, суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою», - зауважила прес-секретар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Гунчик зумів втримати стабільність», - луцький депутат Микола Яручик
Наступна новина Екс-чільник Волині Володимир Гунчик подякував за підтримку та критику
Останні новини
Схожі новини