«Гунчик зумів втримати стабільність», - луцький депутат Микола Яручик

«Гунчик зумів втримати стабільність», - луцький депутат Микола Яручик

Депутат Луцької міської ради Микола Яручик висловив свої враження від роботи екс-губернатора Володимира Гунчика на телеканалі «Нова Волинь» у «Протилежному погляді».

«Чоловік виважений і на своєму місці. Мені імпонує його робота: сьогодні приємно їхати з Луцька до Володимира-Волинського,у напрямку Львова… Так,є багато недоліків,бо є дороги на Маневиччині, на Ковель та інші господарські питання, але головне – область не зупинилась, не дивлячись на політичний тиск опонентів та складну ситуацію в країні. Володимир Петрович зумів втримати стабільність, вона жила, живе і впевнений, що за керівництва Олександра Савченка вона теж працюватиме у відповідному напрямку.

Хотілося б, щоб новопризначений очільник області звернув увагу і посприяв тому, щоб у Луцьку відбулися вибори міського голови,а можливо і депутатів місцевих рад, особливо я маю на увазі місто Луцька, якому це конче необхідно», - зауважив він.

 

Про Гунчика Володимира Петровича та Савченка Олександра Ілліча.

Posted by Микола Яручик on Friday, 23 March 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 24 березня
Наступна новина Грабіжників, які вдерлися до будинку волинської фермерки, взяли під варту
Останні новини
Схожі новини