«Громадянська позиція» представила волинянам нових людей у своїй команді. ВІДЕО

«Громадянська позиція» представила волинянам нових людей у своїй команді. ВІДЕО

Політична партія  «Громадянська позиція» представила волинянам нових людей у своїй команді. За лідерство на виборах політсила має на меті боротися вкупі з партією «Альтернатива».

Про це ідеться у сюжеті Сфери-ТВ.

«Відбулося об’єднання партійне. Влилася команда політичної сили «Альтернатива» у «Громадянську позицію», – розповів голова Волинської обласної організації політичної партії «Громадянська позиція» Сергій Чуріков.

Читати також: У Луцьку переселенцям розповіли, як скористатись програмою «Доступне житло». ФОТО

Наразі в Луцьку проживає більше 2-х тисяч переселенців зі сходу. І саме Руслан Калінін, голова Всеукраїнської асоціації переселенців України, член політичної партії «Громадянська позиція», як ніхто інший, знає ключ до вирішення усіх питань та негараздів, з якими довелось зіштовхнутись новітнім біженцям. Адже у 2014 році, через військові дії на сході політик сам був змушений покинути рідний Донецьк та переїхати  до Києва.

Руслан Калінін каже, що питання життєдіяльності переселенців неабияк турбує і лідера політсили Анатолія Гриценка. Відтак, цю ділянку роботи «Громадянська позиція» ставить на передній план.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку небайдужий водій врятував життя чоловікові. ФОТО
Наступна новина В історичній частині Луцька – нове скандальне будівництво. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини